TRADICIONALNA 12. TORTIJADA U JAGODINI

0

U Hali sportova Jassa u Jagodini 31. marta biće održana Tortijada. Manifestacija je humanitarnog karaktera sa takmičarskim delom, na samom takmičenju torte se dele u tri grupe: svečane, dečije i torte sa čokoladnom dekoracijom. Veličina torte ne sme biti manja od 26cm.

Manifestacija će i ove godine imati mini sajam iz oblasti poslastičarstva gde očekujemo veliki broj izlagača na kojima možete naći: alate, kalupe i sekače za ukrašavanje torti;  fondane, silikonske kalupove i podmetače za torte; jestive i nejestive dekoracije; boje, sprejeve i prahove…

Agenda za učesnike:

– prijem torti od 10 – 12 časova

– pregled torti od strane žirija 12 – 13 časova

– otvaranje manifestacije za posetioce od 13 časova

– proglašenje pobednika u 14 časova

– podela torti udruženjima i porodicama od 15 časova.

Prijava za učešće je obavezna i svi zainteresovani se mogu prijaviti putem telefona: 035/253-029, 069/253-0290 kao i putem našeg web sajta na adresi http://www.slatkiosmeh.org/prijava.php najkasnije do 24.03.2018.

„Takodje ovom prilikom pozivamo i sve ljude dobre volje da pomognu realizaciju ove prelepe manifestacije i pridruže nam se u vidu naših sponzora i prijatelja Tortijade. Human čovek sigurno će se odlikovati vrlinom junaštva. Ipak, svaki hrabar čovek treba da se odlikuje humanošću. Budite i Vi deo slatke radosti“ poručuju organizatori „Slatki osmeh“ .

Tortijada se održava u ul. Stevana Ivanovica 2,  ulaz pored Muzeja Voštanih figura.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime