Pod pokroviteljstvom grada, u Jagodini je sinoć održan koncert grupe „Black and White“ koja slavi deset godina postojanja. Prvi koncert na gradskom trgu ove godine otvorio je bend koji poručuje da rok scena postoji i da nije nestala.

,,Večeras slavimo deset godina postojanja. Zahvaljujem se gradu, Kulturnom centru i Jagodinskom sportskom savezu. Sa nama je i Terminus bend, koji otvara koncert, zatim tu su i gosti iz Kreativne zone i Milica Čikarić koja je svojim uspehom u Nekim novim klincima ostvarila divne rezultate. Želeli smo na ovaj način pružimo podršku mladim ljudima i takođe negujemo rok scenu. 27. jula imaćete prilike da slušate ,,Pilote’’, a od 10. avgusta krece tradicionalni rok festival, treći po redu ove godine koji se održava u sali Kulturnog centra i predstaviće se šest grupa, nadam se na zadovoljstvo svih“ rekao je Aleksandar Milutinović, frontmen grupe „Black and White“.

black and white 2

Koncertu je prisustvovalo više od hiljadu ljudi.

rok konvcer tpodmaladak

Podmladak na rok koncertu

„Oduševljena sam da se svira rok u centru Jagodine. Veoma je važno da imamo raznovrsnu ponudu, da možemo da biramo šta ćemo slušati i da bude za svakog po nešto. Pripadam generaciji koja je odrastala uz rok i Jagodini je to nedostajalo. Aca i „Black and white“ su održali svirku za pamćenje i hvala im na tome. Drago mi je da Jagodina ima ovakav bend“ kaže Jelena Sretenović.

U sredu 10. avgusta u Jagodini je najavljen rok festival.

Jelena Veljković

 

 

2 Komentara

 • Odgovori
  JA
  14. jula 2016.

  Hvala bogu da se i u Jagodini odrzi jedan rock koncert, a ne da moram da idem u Paracin, Kragujac itd

 • Odgovori
  sasaj
  15. jula 2016.

  Sta li se ovo desava, rok se vraca u grad. Nista mi nije jasno.