Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su K. V. (1998) iz okoline Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su, po nalogu suda, izvršili pretres stana osumnjičenog i pronašli oko 20 grama materije nalik na marihuanu, dve elektronske vagice za precizno merenje sa tragovima biljne materije kao i opremu za uzgoj i proizvodnju kanabisa u veštačkim uslovima.

Osumnjičenom je, nakon isteka mere zadržavanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Jedan komentar

  • Odgovori
    13. februara 2017.

    Strasno svaka cast cak 20 grama pa jos u novine izaslo . Stvarno veliki uspeh . Kako vas bre nije sramota da tako nesto pisete . Samo pokazujete koliko smo bedna zemlja i pravite nas na bedan narod, sto sigurno nismo , mozda su bedni oni koji donose takve zakone . Dok u drugim zemljama ljudi to puse po ulicama vi privodite coveka koji kuci pusio travu. Ma ne najbolje odmah da policija na licu mesta strelja takve kucne kriminalce mogao je da se nepaznjom upali da izgori kuca .