POBEDNICI KONKURSA „KNJIGA NA MORU“

0

Dana 01.06. 2018. godine Narodna biblioteka u Jagodini je raspisala nagradni konkurs “Knjiga na moru”. Cilj konkursa je promovisanje Narodne biblioteke u Jagodini kroz saradnju sa našim korisnicima, a uslovi konkursa su bili sledeći: Na adresu knjiganamoru@gmail.com učesnici konkursa trebalo je da pošalju fotografiju sa svog godišnjeg odmora, a na slici je trebalo da se vidi knjiga pozajmljena iz biblioteke, to jest bar kod nalepnica naše biblioteke na knjizi.

Odziv je bio odličan, pristiglo je preko trideset radova, ali neki od radova nisu uzimani u razmatranje jer nisu ispunjavali uslove konkursa.

Na sednici žirija održanoj 11. oktobra 2018. godine obavljeno je glasanje za najbolju fotografiju od svih pristiglih radova koji su ispunjavali uslove konkursa. Prvo mesto nosilo je 12 poena, drugo 10, a treće 8, s tim što je za drugo i treće mesto bilo moguće dodeliti po tri glasa.

Po sabiranju glasova žirija tabela je izgledala ovako:

ALEKSANDRA MARKOVIĆ  je osvojila prvo mesto sa osvojenih čak 58 poena, drugo mesto su podelili DEJAN ZDRAVKOVIĆ sa 38 i JELENA STEVANOVIĆ sa 20 poena, dok su treće mesto podelili SARA MIJAJLOVIĆ sa 18 poena i JELENA VUJANAC i TIJANA SIMOVIĆ EX MARKOVIĆ sa po 16 poena

Članovi žirija su predložili da prvonagrađeni na konkursu dobije tablet, dvoje drugoplasiranih učesnika dvogodišnje porodično članstvo u biblioteci, a troje trećeplasiranih dvogodišnje individualno članstvo u našoj biblioteci.

Milun Vasić

Odeljenje za kulturno-obrazovne programe

i podsticanje čitanja

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime