PEĐA MILOŠEVIĆ: BRANKA JE BILA TU TOKOM CELE MOJE SPORTSKE KARIJERE

0

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Kovačici život su izgubile reprezentativke Srbije u bodibildingu i fitnesu Milica Beslać i Branislava Jovanović. Proslavljeni jagodinski i srpski bodibilder Peđa Milošević, oprostio se na svom fb profilu od reprezentativki, posebno od Branke Jovanović sa kojom se poznavao i družio tokom cele karijere.

pedja-5„Tuga…Bol u srcu, praznina u duši…Tragično su nas napustile Milica i Branka. Milicu sam tek upoznao a Branka je bila tu tokom cele moje karijere. Prosto ne mogu da zamislim neki sportski dogadjaj a da Branka nije tu. Zauvek u srcu. Neka vas andjeli cuvaju“ napisao je Peđa.

Oni su se vraćali sa Svetskog prvenstva u Rumuniji, a policija će utvrditi kako je došlo do sudara putničkog vozila i kamiona u kojem su poginule tri osobe.

„Ja se još uvek nalazim u Rumuniji. Branku i Milicu sam video juče kada su krenule put Srbije. Pozdravili smo se. Niko nije slutio da ovako nešto može da se dogodi“ rekao je Milošević.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izrazio je duboko žaljenje zbog tragedije koje se prošle noći dogodila u Kovačici.

„Izuzetno me je potresla vest o smrti Milice i Branislave. Ovo je nenadoknadiv gubitak za srpski sport, koji je ostao bez dve sjajne osobe i šampionke u svakom smislu te reči.“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime