PALMA: BRNABIĆEVA JE DAMA, LGBT ZLOUPOTREBILI INAUGURACIJU

0

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, izjavio je danas u Skupštini Srbije da poslanici Jedinstvene Srbije neće glasati za izbor Ane Brnabić za novog premijera, navodeći da je poslanike te stranke sastavila porodica i tradicionalne vrednosti.
„Nemam ništa protiv jedne dame i onih drugučije seksualne orijentacija, ali za ovakvu funkciju mora da postoji određena biografija. Ako sam nekog uvredio, neka mi oprosti. To što se u paketu glasa o ministrima, izvinjavamo se, ali mora da se poštuje stav jedne partije. To je demokratija. Ovo ne radimo iz političkih razloga i poena – ovo je naš život, tako smo se rodili, naše ubeđenje je takvo. U Srbiji ne bi postojalo toliko partija kada bi svi isto mislili. Onda bi svi bili u jednoj partiji“ rekao je Marković i dodao da su odnosi u koaliciji pa SPS – om na izuzetno visokom nivou.

„Ne ponižavamo druge i ne potcenujemo druge, poštujemo se i kao i do sada za sve što je dobro za Srbiju naša partija će glasati“, kazao je Marković i dodao da nije u pitanju diskriminacija.

On je rekao da je za njega Brnabić dama i da nikada neće reći nijednu ružnu reč.

„Ja sam napravio crkvu u Končarevu koja je posvećena Svetom Jovanu Krstitelju, da u crkvu dolaze da se venčaju muškarac i žena, da bračni par, majka i otac krste dete, da sečemo kolač kada slavimo krsnu slavu. To je naša svetinja i to nikada niko ne može da nam oduzme“ , poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

Navodeći da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Marković je rekao da je svečanost povodom inauguracije bila impresivna, te da je, u odnosu na broj stabnovnika, došlo više uglednih ljudi nego na inauguraciju američkog predsednika Donalda Trampa, na kojoj je bio.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime