PALMA: AKO MI PONUDE DA BUDEM MINISTAR, PRIHVATIĆU

0

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine opštine Jagodina Dragan Marković Palma kaže da će ako posle narednih izbora, redovnih ili vanrednih, stigne ponuda, prihvatiti da budem ministar.

Ako trebam novoj vladi prihvatiću da budem ministar“, rekao je on za „Kurir“ i dodao da nije političar opšte prakse, ali da se razume u sve.
Kazao je i da je ranije odbio ponudu Aleksandra Vučića za ministarsku poziciju i da je pokazao da mu ne treba funkcija da bi radio za Srbiju.
Ocenio je da je saradnja JS i SPS dobra i da nema razloga da se ona ne nastavi. Ta koalicija je, kako kaže, uvek spremna za vanredne izbore.
To što dosad mi nismo tražili ministarska mesta ne znači da smo ljubomorni na SPS i Dačića što oni imaju ministre. Posle sledećih izbora možda se desi da i JS ima nekog ministra„, rekao je Marković.
Na pitanje da li misli da je pogrešio što nije podržao izbor Ane Brnabić za premijerku pre skoro godinu i po dana, on kaže da se njegovo mišljenje nije promenilo. Upitan kako ocenjuje rad premijerke, Marković kaže da se ne bavi njenim radom i da je vlada kolektivni organ.
Autor: Tanjug, Kurir

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime