PALMA : 300 GRAĐANA DNEVNO POSETI NAŠU KANCELARIJU U PARALIJI

0

Kancelarija Jedinstvene Srbije u popularnom grčkom letovalištu Paraliji, je jedina kancelarija neke političke partije iz Srbije, van granica naše zemlje. Ova kancelarija, čiji je idejni tvorac, predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, radi već treću godinu sa samo jednim ciljem, a to je pomoći svakom građaninu Srbije, bez obzira na stranačku, nacionalnu ili versku pripadnost.

„Ovu kancelariju jeste osnovala politička partija, ali ovde se ne priča o politici. Dnevno našu kancelariju poseti od 250 do 300 naših građana. Ove godine nema problema kao prošlih godina, kada je bilo krađa dokumenata. Pre neki dan jedna porodica iz Kruševca je imala saobraćajnu nesreću i bračni par je imao teške povrede. Naša kancelarija je pomogla da se hospitalizuju i danas su se oporavili i vratili za Srbiju. Ima slučajeva kada se neko hitno mora vratiti za Srbiju i kancelarija Jedinstvene Srbije im organizuje prevoz“ , izjavio je u Paraliji, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dodavši da nikada nije bilo više građana Srbije u Paraliji i uopšte u Grčkoj na letovanju, te da je Kancelarija Jedinstvene Srbije prava ambasada za naše građane u tom delu Grčke.

LUKA DAČIĆ : JS I SPS SU KAO JEDNA PARTIJA

Kancelariju Jedinstvene Srbije u Paraliji posetila je i delegacija SPS–a, na čijem čelu je bio član SPS–a Luka Dačić, sin predsednika SPS–a i prvog potpredsednika Vlade šefa srpske diplomatije, Ivice Dačića.

„ Jedinstvena Srbija i SPS su kao jedna partija, jer mi smo bratska koalicija. Došao sam sa aktivistima SPS–a da pomognemo Jedinstvenoj Srbiji i Draganu Markoviću Palmi da prime što više naših građana. Ovde u Paraliji se zaista svi osećamo kao kod svoje kuće i čini mi se da ovde ima više Srba nego Grka“ rekao je Luka Dačić, koji je 5. jula ove godine navršio 18 godina i tada je i dobio člansku kartu SPS–a.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime