OD POSLEDICA KANCERA PREMINULA DEVOJČICA KOJU JE ZLOSTAVLJAO KOMŠIJA

0

Devojčica I.S. (17) iz Jagodine, koju je prošle godine komšija R.V. (53) pokušao da napastvuje uprkos tome što je devojčica obolela od kancera i sa psihičkim smetnjama, preminula je danas.

Njenom komšiji Viši sud u Jagodini u septembru odredio je zatvorsku kaznu od ove godine pod optužbom pokušaja obljube teško bolesnog lica, piše Blic. Mediji su tada pisali o tom slučaju, dok su elektronski mediji išli korak napred i pravili čitave emisije sa rekonstrukcijama, a glavni sagovornik tada je bila upravo 16-godišnja I.S.

Majka devojčice početkom prošle godine prijavila je policiji da je R.V. silovao njenu ćerku, nakon čega je on uhapšen i određen mu je pritvor zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem u pokušaju.

R. V. je pokušao da ima odnos sa tinejdžerkom, nije je silovao i nisu imali seksualni odnos. Navodno je odustao, jer je devojčica plakala. On je bio ljubavnoj u vezi sa njenom majkom N.S. oko godinu dana, tako da je bio poznat porodici i nije bio sumnjiv u tom smislu. Majka ju je pustila da ide kod njega, međutim, on je iskoristio to poverenje i pokušao da ima seksualni odnos sa devojčicom, koja je pritom obolela od kancera i zbog psihičkih smetnji mentalno na nivou deteta – pisali su tada mediji nezvanične detalje iz istrage.

Inače, R. V. je bio blizak nesrećnoj porodici, koja je inače izbegla sa Kosmeta. Komšija je čak i S.S. (23) rođenog brata žrtve podučavao mehaničarskom zanatu u svojoj radnji.

Pokušaj obljube dogodio se 13. januara prošle godine, nakon što je maloletnica sve ispričala majci. Posle saslušanja na poligrafu, R.V. je priznao pokušaj obljube.

Telegraf, Blic

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime