NIVEA IGRALIŠTE I ZVANIČNO OTVORENO U SVILAJNCU

0

Prvo  Nivea dečije igralište ove godine otvoreno je danas baš u Svilajncu, u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i Nivee. Ovo igralište osvojili su građani Svilajnca internet glasanjem u okviru Niveinog projekta „Gde nam rastu deca“ u avgustu prošle godine, a samo glasanje bilo je organizovano uz podršku lokalne samouprave, gde se uključio veliki broj pojedinaca, roditelja, dijaspore…

Marina Milutinović, jedan od inicijatora organizovanog glasanja, zahvalila se svim Svilajnčanima koji su uzeli učešća u glasanju i doprineli da Svilajnac dobije ovo moderno igralište za našu decu.

Opština Svilajnac obezbedila je podlogu sa ivičnjacima, ogradu, klupe i kante, video nadzor i dodatnu rasvetu, dok je Nivea poklonila tartan podlogu i sprave:

„Opština Svilajnac je prva obezbedila uslove da se ovo igralište montira, tako da je u 2018. godini Svilajnac prvi grad koji je dobio Nivea dečije igralište. I smešteno je u jednom od najlepše uređenih delova grada, u gradskom parku, blizu reke duž koje će biti izgrađen jedan kej, a nakon toga i rekonstrukcija celog parka. Svilajnčani vole da se takmiče i pobeđuju na raznim takmičenjima, pa je i ovo igralište danas rezultat toga“ – izjavio je predsednik opštine Svilajnac  Predrag Milanović.

Kompaniju Nivea predstavljala je Danijela Gvozdenić, marketing menadžer, koja je presedniku opštine Predragu Milanoviću uručila sertifikat o bezbednosnoj ispravnosti sprava na igralištu i pohvalila građanski aktivizam i duh sloge Svilajnčana:

„Brend Nivea se bazira na vrednostima koje svaku porodicu čine jakom, a to su bliskost, odgovornost, ljubav, poverenje i to je ono što nas motiviše da na ovaj način pomažemo zdravije odrastanje dece širom Srbije. Igralište ispunjava najviše evropske standarde kada je bezbednost u pitanju i želim vam da ga lepo čuvate i da vam dugo traje“ – izjavila je ona.

Otvaranje su obeležila i deca PU „Dečja radost“ sa prigodnim programom, a dobila su i poklončiće od kompanije Nivea.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime