DR BILJA PETROVIĆ: MOJ MOTIV JE SREĆA I ZADOVOLJSTVO PACIJENATA

0

Dr Biljana Petrović iz Jagodine neko je ko se nikada ne predaje i oni koji je poznaju to znaju. Pošto joj je pre nekoliko godina dijagnostifikovan duktalni invanzivni karcinom dojke, njen život nije stao. Majka dva dečaka, supruga, lekar, ona je nastavila dalje i nastavila je da se usavršava, radi i napreduje. Posle nekog vremena koje je sa porodicom provela na Filipinima gde je radila na klinici u Manili, vratila se u Jagodinu i počela da se bavi estetskom medicinom. 

dr-bi

„Estetika me je uvek zanimala, i na Filipinima sam se bavila matičnim ćelijama i PRP procedurom. Iskustvo rada na toj klinici je neprocenjivo za mene. Azijati su malo drugačiji od nas, pa sam i u radu sa njima mnogo stekla nova znanja. Iz masnog tkiva stomaka izdvajane su matične ćelije koje smo u kombinaciji sa PRP procedurom, koristili za regeneraciju tela, lica. Posle završene edukacije kod dr Vladimira Stojiljkovića u Beogradu, počela sam da radim samostalno“ kaže dr Biljana Petrović.

Sada ona radi u Jagodini i to sve vrste estetskih procedura, hijaluronske filere, botoks, mezoterapiju, rešavanje problema celulita, lipolizu, mezo i cog niti, PRP i Celular matrix.

„Radim sa Juvederm filerima, biram najkvalitetnije moguće za svoje pacijente. Čini me srećnom kada ulepšavam ljude, estetika je divna i oduvek me je zanimala. Volim kada su pacijenti zadovoljni. U životu nema predaje, ljubav prema poslu mi je uvek bio motiv da idem dalje“ dodaje ona.

Intervju koji je Infocentrala uradila sa dr Biljanom Petrović 2016. godine o karcinomu, odnosu prema bolesti. životu, kada je ona zbog profesionalnih obaveza supruga živela na Tajlandu, možete pročitati OVDE.

Dr Biljanu Petrović možete kontaktirati na broj 060 0987650 ili je zapratiti na instagramu drbiljanareviva.

Prethodni tekstKATARINA REBRAČA OSUĐENA NA DVE GODINE I DESET MESECI ZATVORA
Sledeći tekstNIVEA IGRALIŠTE I ZVANIČNO OTVORENO U SVILAJNCU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime