NIŠKI V.E.K. NA SAJMU PRIVREDE U PARAĆINU

0

V.E.K. zanatska radnja za preradu mesa posluje od 2006. godine. U izradi girosa i drugih grčkih specijaliteta se koriste isključivo visokokvalitetne sirovine iz Srbije i EU, prirodni začini i savremena tehnologija koja ispunjava zahteve HACCP standarda.

„Primenom HACCP standarda i kapacitetom od 50tona mesečno zauzimamo vodeću poziciju u proizvodnji girosa u Srbiji. Snabdevamo više desetina lanaca brze hrane širom Srbije. Naši partneri su, između ostalih, i GOLDYS, Gyros Serbia, Taverna Ellada i druge. U zavisnosti od želje potrošača, svi naši proizvodi mogu biti i vakumirani tehnologijom za održavanje kvaliteta proizvoda. Uzorak svakog pojedinačnog proizvoda podleže redovnoj proveri u laboratoriji Veterinarskog instituta u Beogradu I analizi za bezbednost hrane” kažu u VEK – u.

Njihovu ponudu možete pogledati na www.vekgiros.rs

 

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime