NIŠKI V.E.K. NA SAJMU PRIVREDE U PARAĆINU

0

V.E.K. zanatska radnja za preradu mesa posluje od 2006. godine. U izradi girosa i drugih grčkih specijaliteta se koriste isključivo visokokvalitetne sirovine iz Srbije i EU, prirodni začini i savremena tehnologija koja ispunjava zahteve HACCP standarda.

„Primenom HACCP standarda i kapacitetom od 50tona mesečno zauzimamo vodeću poziciju u proizvodnji girosa u Srbiji. Snabdevamo više desetina lanaca brze hrane širom Srbije. Naši partneri su, između ostalih, i GOLDYS, Gyros Serbia, Taverna Ellada i druge. U zavisnosti od želje potrošača, svi naši proizvodi mogu biti i vakumirani tehnologijom za održavanje kvaliteta proizvoda. Uzorak svakog pojedinačnog proizvoda podleže redovnoj proveri u laboratoriji Veterinarskog instituta u Beogradu I analizi za bezbednost hrane” kažu u VEK – u.

Njihovu ponudu možete pogledati na www.vekgiros.rs

 

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekst„MESOPRODUKT“ RUMA NA SAJMU PRIVREDE U PARAĆINU
Sledeći tekstKUPINOVO VINO “MURA MARE” IZ NEGOTINA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime