NEMA KO DA POTPIŠE ATESTE ZA REGISTRACIJU POLOVNOG AUTOMOBILA IZ UVOZA

0

Građani koji moraju da registruju uvezena vozila, ali i da obave druge poslove za koje su im neophodna rešenja Agencije za bezbednost saobraćaja, ponovo ne mogu to da učine.

Naime, v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmini Milošević ponovo je istekao mandat, s obzirom na to da ju je Vlada Srbije imenovala od 31. jula za vršioca dužnosti na period od najduže tri meseca. Taj period istekao je krajem oktobra.
Ovakve zakonske prepreke mesecima otežavaju građanima da obave poslove neophodne za korišćenje automobila u skladu sa zakonom. Mnogi, kao što je i Novosađanin koji se javio našoj redakciji, danima pokušavaju da dođu do informacije kako je moguće da se dozvoli da vršiocu dužnosti istekne mandat, a da niko ništa ne učini povodom toga. Prošlog puta kada je došlo do isteka v.d. statusa direktorki, nastao je vakuum period od čak tri nedelje.
Potpis iz Agencije potreban je ne samo za registrovanje polovnog automobila iz uvoza, već i za ispitivanje vozila sa ugrađenim uređajem za plin ili metan, piše sajt 021.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime