KONCERT „RIBLJE ČORBE“ U AKVA PARKU

0
Jagodina, 24.juni 2017. - Na bazenima Akva parka u Jagodini, spas od vrucine, danas je potrazilo vise od 2.000 ljudi, izjavio je Tanjugu na bazenima direktor Jagodinskog sportskog saveza u cijeme je sastavu Akva park Zoran Gligorijevic. FOTO TANJUG / DUSAN ANICIC/ bg

Akva park u Jagodini, prvi u Srbiji, obeležava jubilej, deset godina od puštanja u rad, a slavlje će večeras uveličati „Riblja čorba“ i Bora Đorđević.

Sportski direktor Sportskog saveza JASA u čijem je sastavu Akva park, Zoran Gligorijević, uz podsećanje da je Akva park u Jagodini, „najmoderniji u Srbiji“, izjavio je novinarima, da ga je za deset godina posetilo četiri miliona ljudi iz Srbije i inostranstva.

Park je izgrađen u Turističkom kompleksu „Potok“ Đurđevo brdo, na površini od šest hektara, a posetiocima je na raspolaganju sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, sistem tobogana od 600 metara, pet restorana sa 1.200 stolica, restoran brze hrane, kafe poslastičarnice, 1.000 ležaljki i sunocobrana, tereni za košarku, odbojku, tenis.

Preko celog dana na bazenima se održavaju razne priredbe, animacije za posetioce, muzika u živo, priredbe sa klovnovima za decu, promocije raznih proizvoda, igre na vodi, škola plivanja, a u večernjim časovima održavaju se muzički program, bioskop na otvorenom.

Cene ulaznica iste su nekoliko godina i za odrasle su 500, a za decu do 12 godina 300 dinara.

Mesečna karta je 2.000 i 1.000 dinara. Cena ležaljki sa suncobranom je 100 dinara a garderobe 30 dinara.

Akva park ima parking za više od hiljadu automobila, koji je besplatan, a u neposrednoj blizini nalaze se još Muzej voštanih figura, jedini u Srbiji, ZOO vrt, Hotel hill, Letnja pozornica u „Potoku“, kraj koje je veštački vodopad i sistem fontana, crkva, karting, sportski stadion FK Jagodine, „Vivo“ šoping park, a oko 600 metara dalje i Muzej naivne i marginalne umetnosti, Zavičajni muzej…

Početak koncerta „Riblje čorbe“ u Akva parku je u 21,30 sati a cena ulaznica 300 dinara,

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime