Kategorisana seoska domaćinstva u Jagodini – MORAVA GARDEN

0

Novi kategorisani objekat u turističkoj ponudi Jagodine je „Morava garden“ u Končarevu. Morava Garden, za savršen odmor u prirodi! Mesto za odmor, zabavu, druženje, domaću hranu, književnost, slikarstvo, ribolov, lov, biciklizam.

„Uspešno se bavimo turizmom od 2006. godine i želimo da se pohvalimo da smo za to vreme imali čast da ugostimo divne ljude, svoje turiste, iz raznih zemalja, koji su se uvek sa zadovoljstvom vraćali nazad u Morava Garden da provedu vikend van grada, u tišini, na čistom vazduhu, okruženi zelenilom, našom prelepom baštom i ugošćeni zdravom i ukusnom hranom iz naše domaće kuhinje. Našim zalaganjem da oživimo turizam u okolini Jagodine, srećni smo da je danas naš grad postao jedan od retkih u Srbiji koji se može nazvati turističkim mestom. Zajedničkim radom, i verom da je naša zemlja u celini jedna prelepa turistička destinacija, i dalje ćemo se sa zadovoljstvom truditi da približimo svima ono što je ovde najlepše. Pozivamo vas da istražite mesto za odmor kakav odmor i treba da bude!“ ističu vlasnici ovog mesta, porodica Petrović.


Ako odsednete u oazi Morava garden možete organizovano posetiti akva park u Jagodini, voziti bicikl u prirodi, čamac na reci ili obići manastire kojima je naš kraj bogat. Njihovu ponudu možete pogledati na linku https://www.facebook.com/Morava-Garden-52294117166/

Možete posetiti i njihov sajt MORAVA GARDEN

„Trudimo se da sve namirnice uzgajamo mi, kako bi naši gosti imali tu privilegiju i zadovoljstvo da jedu organsku hranu koja je uzgajana bez hemikalija, skuvana na pravoj vatri na starinski način, obogaćena dugogodišnjim iskustvom naše kuvarice i domaćice.

I pošto smo sigurni da će vam se ukus hrane dopasti, potrudili smo se da vam se dopadne i izgled i izbor. Što se načina serviranja tiče uveriće te se kada vidite na slikama da je ljubav prema hrani i prirodi preovladala, i uz maštu postaje umetnost na tanjiru. Sto se izbora hrane tiče, pustite nas da vas iznenadimo, znamo da malo ko to danas može“ kažu Petrovići.

Ko želi da prisustvuje manifestaciji Kik boks spektakl u Kočarevu 7.jula ovo će biti odličan smeštaj i mesto gde možete uživati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime