JAGODINSKA BIBLIOTEKA POČINJE SA RADOM U SREDU

0

Ministarstvo kulture i informisanja je prošle nedelje uputilo institucijama kulture širom Srbije preporuku da nastave sa radom, uz striktno poštovanje svih preventivnih mera koje se odnose na sprečavanje širenja zarazne bolesti kovida 19 tokom trajanja vanredne situacije.

U tom smislu, direktor Narodne biblioteke u Jagodini dr Marko Bojić je doneo odluku da biblioteka počne se radom sa korisnicima u sredu, 29. aprila 2020. godine. U ponedeljak i utorak će se izvršiti detaljna dezinfekcija prostorija, pa će u sredu u 8 časova ujutru biblioteka biti otvorena za korisnike.

Tokom vanrednog stanja, radno vreme biblioteke će biti od 8 do 13 časova, rad sa korisnicima odvijaće se samo na Dečjem odeljenju (Knjeginje Milice 2), a korisnici će biti u obavezi da nose maske i rukavice. Takođe, biće dozvoljen ulazak za samo dva korisnika u isto vreme, i korisnicima neće biti dozvoljen slobodan pristup fondu. Zbog ovakve organizacije rada, pozivamo korisnike da pre dolaska u biblioteku dostupnost željenog naslova provere u našem onlajn katalogu na adresi https://plus.sr.cobiss.net/opac7/bib/search gde će u polje „biblioteke“ upisati akronim NBJA.

Za sve dodatne informacije korisnici se od srede, 29. aprila u 8 časova mogu obratiti na telefon 035/244-580.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime