GIMNAZIJALCI PROSLAVILI 60 GODINA MATURE U HILL HOTELU

0

Prošlog petka, 06. oktobra, Hill Hotel je imao zadovoljstvo da bude domaćin jubilarnom okupljanju i druženju učenika jagodinske gimnazije „Svetozar Marković“ koji su maturirali davne 1957. godine. Šezdeset godina od maturiranja je izuzetno značajan jubilej, a ova generacija će ostati upamćena jer je iznedrila veliki broj sudija, inženjera, lekara, profesora, predsednika opština pa čak i ministara. Obzirom na to da je šest decenija dug period, odziv školskih drugara je bio značajan jer se na svečanom ručku u Hill Hotelu okupilo skoro njih četrdesetoro koji su došli kako iz zemlje, tako i iz čitavog sveta. Prisutnima se obratila Gordana Artinović, organizator događaja, koja je između ostalog rekla:

„Danas možemo ponovo da budemo mladi, a mudrost i zrelost koju smo stekli, za trenutak možemo da sklonimo u stranu. Svi smo naši, svi smo jednaki. Znamo se. Zato vam danas svima od srca želim dobrodošlicu, posle tačno šezdeset godina, u našu ranu mladost“.

Na fotografiji sa leva na desno: Najbolje drugarice iz školskih dana – Biljana Šepa rođ. Popović (stomatolog u penziji), Gordana Mitrović rođ. Radosavljević (dipl.pravnik u penziji), Gordana Artinović (sudija u penziji), Jelena Stojanović rođ. Vasić (stomatolog u penziji).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime