FANTASTIČNA PRILIKA ZA SVE – BESPLATNA EDUKACIJA PROGRAMERA

0

Udruženje SmileCode postoji od 2014. godine sa ciljem edukacije i razvoja informacionih tehnologija, a iza sebe ima tri veoma uspešna projekta: Smile školica programiranja, Informacija od značaja i IT konferencija Jagodrom. Do sada je obučeno preko 1.000 osoba u sferi IT tehnologija. Motivisani istim ciljem, otvorili smo prijave za besplatnu edukaciju programera.

Predavanja iz oblasti programiranja imaju za cilj da svaki polaznik obuke bude kvalifikovan za rad u digitalnom poslovnom svetu na osnovnom nivou. Napominjemo da se sadržaj obuke sastoji od rada na konkretnim projektima iz prakse i rešavanjem problema koje možete realno očekivati od klijenata. Oblasti koje ćemo obuhvatiti su: PHP, CSS, HTML, SQL, JavaScript i WordPress.

U prijatnoj radnoj atmosferi nastava će se odvijati tradicionalno u maloj grupi, vodiće se računa da svi polaznici obuke dostignu nivo kvalitetnog junior programera. Svi prijavljeni kandidati će biti pozvani na testiranje na osnovu kog će se izvršiti selekcija i upis polaznika.

Pozivamo sve osobe starije od 18 godina koje imaju ili nemaju prethodnog iskustva u programiranju da se prijave na besplatnu obuku do 30. novembra putem linka:

http://www.smilecode.org/besplatan-kurs-programiranja/

Pružićemo vam sigurno više znanja nego što obećamo!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime