Srpsko ruski pokret u Jagodini navodi da će u lokalnom parlamntu imati jednog predstavnika.

„Srpsko ruski pokret je u Jagodini osvojio 811 glasova, ono sto nas buni jeste to da su naši glasovi na više mesta svrstani u isti koš sa glasovima Ruske stranke. Sasvim je jasno da od juče mi imamo našeg predstavnika u Skupsštini grada. Sve ovo potvrdjuje i Dontova formula kao i Zakon o lokalnim izborima a vezan za stav 40 u kome se kaže da se stranke manjine ne bore za cenzus, već svakako imaju predstavnika shodno osvojenim glasovima“ kaže Dušan Marković.

Iz gradske uprave još uvek nema potvrda ovih tvrdnji.

5 Komentara

 • Odgovori
  26. aprila 2016.

  Kad bi se zezali 😛
  Imali ste više potpisa nego glasova. Dokaz da vam je Palma poklonio potpise, hahahah. Najveća prevara ovih izbora ste vi.

 • Odgovori
  Константин
  26. aprila 2016.

  Која црна мањина? Па је ли он Рус?

 • Odgovori
  Milenko
  26. aprila 2016.

  A jel moze neko da mi objasni na osnovu cega su oni manjinska stranka. Na osnovu imena? Znaci, da sam ja osnovao Slovacku stranku Jagodine, mogao sam u parlament kao manjina. Sad mi krivo sto se nisam toga setio.

 • Odgovori
  serhio
  27. aprila 2016.

  Kakve veze imaju Rusi , kokarde i crne unifome ? Meni ovi lice kao da su ucestvovali na izborima u Sinju ili Ljubuskom a ne u Jagodini .

 • Odgovori
  Sinisa
  27. aprila 2016.

  Preveo vas je Sofronijevic zedne preko vode a da toga niste ni svesni…prodao vas je za saku evrica…e naivcine kolko vi nemate pojma