KAMENOVANO SEDIŠTE SNS U ĆUPRIJI

0

U noći između ponedeljka i utorka razbijen je izlog na prostorijama Srpske napredne stranke u Ćupriji. Samo jedan dan  nakon završetka izbora, na prostorije SNS bačene su kamenica i razbijen izlog, javlja portal Ćuprijaprerss.

U vezi sa tim dogadjajem Opštinski odbor Srpske napredne stranke obaveštava javnost da se noćas desio još jedan u nizu prostačkih i vandalskih napada na tu  stranku.

“Noćas je grupa vandala razbila izloge na stranačkim prostorijama Srpske napredne stranke u ulici Karadjordjeva br. 13. Ovaj napad je odraz rezultata naših političkih protivnika nakon izbora održanih u nedelju 24.04.2016,a koincidencija je da su stakla razbijena na isti način kao nedavno na izlogu Gradskog odbora SNS u Jagodini. Ovim činom počinioci ovog dela su pokazali svoju nemoć, ljubomoru i pre svega svoju nekulturu. Dokazano je opet kako je na mitingu u SNS u Beogradu i izjavio premijer  Vlade RS Aleksandar Vučić “KO NAS KAMENOM, MI NJEGA POBEDOM”. – saopštio je sekretar Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Ćupriji, Branimir Tazić.

Policija nije uspela da nađe ni počinioca koji je kamenovao prostorije ove stranke u Jagodini. Sve ostale stranke sa velikom ravnodušnošću gledaju na ove događaje i kažu da niko ne bi niti imao razloga da kamenuje prostorije u ime stranke, niti bilo koga to danas zanima. Oni poručuju da se možda radi o nezadovljnim članovima SNS koji nisu dobili nešto što im je obećano.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime