DUBINSKO PRANJE „PETROVIĆ“ – PUT DO ČISTOG I ZDRAVOG OKRUŽENJA

0

Dubinsko čišćenje je potrebno svakom domu, posebno onim kućama u kojima stanuju osobe sklone alergijama i domovima gde žive kućni ljubimci.

4„Koristimo isključivo profesionalne mašine marke Karher za koje je Kirbi amaterska mašina za kućnu upotrebu. Dubinsko čišćenje podrazumeva pranje i mebla i sunđera koji se nalazi unutra, mašina ide 6 cm u dubinu najviše. Ukoliko čistimo dušeke za spavanje, onda s jedne strane 6 cm i s druge isti toliko, daje kompletnu čistoću i dezinfekciju. Sva prljavšina se skuplja unutar sunđera i zato je važno dubinsko čišćenje. Pranje tepiha u pojedinim perionica je vrlo diskutabilno zbog toga što se u perionicama tretira i juta koja se nalazi s druge strane tepiha, a ona se teško suši i usmrdi se“ kaže Vladimir Petrović. Dubinsko čišćenje podrazumeva pranje na licu mesta, nema iznošenja tepiha. Garniture se suše za najviše jedan dan.

„Veoma su važna i sredstva koja se koriste za pranje, mi koristimo nemačka i američka sredstva za pranje koja tretiraju grinje i koja su3 antibakterijska. To je veoma važno. U stanovima u kojima žive psi i mačke uspešno otklanjamo dlake i mirise. Dubinsko čišćenje je u inostranstvu normalno, to rade specijalizovane uslužne radnje i spada u normalno održavanje kuće na šest meseci. Jorgane i jastuke takođe možemo dubinski čistiti. Skidanje fleka je veoma uspešno“

Za korišćenje ove profesionalne mašine i sredstava za čišćenje, potrebno je dobiti licencu što „Dubinsko čišćenje Petrović“ ima.

„Pranjem automobila u perionicama, posebno brzo pranje, je veoma površno. Dubinsko pranje sedišta tu ne ulazi i moguće je jedino sa profesiolanim mašinama za pranje. Takođe peremo i autobuse što podrazumeva poseban tretman. Naši klijenti su prevoznici koji prevoze izbeglice i koji imaju veliki protok mušterija. Tu je neophodno dubinsko pranje“ kaže Vladimir.

„Dubinsko pranje Petrović“ ima svoju fejsbuk stranu OVDE a broj telefona 060 4643013.

POPULARNE CENE

Automobil 2.000

Garnitura 1.500

Tepisi 100 din po kvadratu, 120 čupavi i vuneni

Francuski ležaj sa sopstvenim dušekom 1.000 din

Dečji dušek 400 din

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime