DEČJA NEDELJA OŠ „17.OKTOBAR“ – GOST PISAC UROS PETROVIĆ

0

U okviru obeležavanja Dečje nedelje gost OŠ „17. oktobar“ u Jagodini, jedan od najpopularnijih dečjih savremenih pisaca Uroš Petrović družiće se sa učenicima u utorak 4.oktobra od 12.30  – 13.30 časova. On će govoriti o NTC sistemu učenja, a od 14.00 sati pričaće svoje „Zagonetne priče“. On će od 19 sati u Narodnoj biblioteci promovisati svoju knjigu.

Od 17 sati, istog dana u Centru za kulturu biće održana priredba za učenike mlađih razreda „Neću da brigam, hoću da se igram“.

U sredu 5.oktobra u školskom dvorištu biće održan nastup folklora. Četvrtak je posvećen danu zaštite životne sredine, a petak trci za srećnije detinjstvo.

Učenici će 24. oktobra posetiti stara lica u Gerontološkom centru u Jagodini. Đački parlament posetiće Crveni krst u akcii „Čep za hendikep“.

UROŠ PETROVIĆ

Petrović je poznat po inovativnom pristupu književnosti za mlađu čitalačku publiku, a njegova dela veoma rado čitaju i odrasli. Dosad je objavio dvanaest naslova za Lagunu, koji su godinama među najčitanijim knjigama za decu i mlade u Srbiji te redovno doživljaju nova izdanja i prevode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime