BUBNJAR IGOR JEREMIĆ JEDINI DISTRIBUTER ČINELA „IMPRESSION“

1

Jedini distribter za Srbiju kada je reč o prodaji činela IMPRESSION je bubnjar Igor Jeremić iz Jagodine, inače član benda Dženana Lončarevića i vlasnik Škole bubnjeva.

13„Za mesec dana prodali smo nekoliko desetina činela, što pokazuje da za njima postoji veliko interesovanje. Ove činele su preporuka svima, koriste se i za vežbu i za snimanje u studiu i za živu svirku. Bubnjari iz poznatih srpskih bendova uzimaju ove činele. Rock serija sadrži činele koje su medium heavy s briljantnim finišem dok je Jazz serija osetno lakša, s time i tanja te je hammering više prisutan i dolaze u natural finišu. Odlicnog su kvaliteta i rade fenomenalno. Imamo sve serije : Rock, Mixed, Jazz, Hard, Effect, Illuminati, Holister“ kaže poznati jagodinski bubnjar.

Inače, Škola bubnjeva radi odlično i sve je više onih koji su zainteresovani za ovaj instrument. Prijem je do 1.juna pa kasnije od 1.septembra. Škola bubnjeva u Jagodini radi od ponedeljka do petka. Tel za inf. 063 620 511 ili 064 915 41 40.

1 KOMENTAR

  1. Da li želite bogatstvo, uticaj, moć i slavu da dođete i da budete član ovog velikog iluminata, možemo Vam pomoći da sve što ste ikada želeli u životu postali vaši, možete me kontaktirati na broj koji vam je broj +2348159768201 možete me poslati i putem e-pošte on (edmundoanacleto@gmail.com)

    G. Edmundo Anacleto

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime