BROJ ZA POMOĆ MILJANI RISTIĆ STANKOVIĆ 304 NA 3030

0

Organizacija Budi human obezbedila je SMS broj za pomoć Jagodinki Miljani Ristić Stanković (31), kojoj je nedavno dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija.  Upišimo 304 i pošaljimo na 3030, pomozimo Miljani da se što pre vrati svojoj šestomesečnoj bebi!

Miljana, rodjena Jagodinka, profesor je književnosti, supruga, a od pre šest meseci i majka malog Vukašina. Početak novog razdoblja njenog života pauziran je odlaskom kod lekara zbog povišene temperature. Pojačano znojenje i blaže temperature, za koje je mislila da imaju veze sa postporođajnim procesom, demantovali su rezulati krvne slike, kada joj je dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija bez sazrevanja – AML-M1.

Prva faza lečenja koja uključuje agresivnu hemoterapiju je započeta u Srbiji. Zbog specifičnosti vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja kao i operacija presađivanja koštane srži mora se izvršiti u inostranstvu.

Pored borbe za život i ozdravljenje, Miljana se bori i sa vremenom koje je od krucijalne važnosti.

Spasavanje života ove mlade majke u potpunosti zavisi od donacija dobronamernih ljudi.

Pomozimo Miljani. Upišimo 304 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo uplatiti donacije na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Spasimo Miljani život! Budimo humani!

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime