BESPLATNA RNIDS – OVA EDUKACIJA ZA MALE BIZNISE U JAGODINI

0

Druga po redu u jesenjoj seriji jednodnevnih besplatnih predavanja, koju Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) organizuje u saradnji sa srpskom internet zajednicom, biće održana u Jagodini, 3. oktobra, od 10.00 do 14.00, u Hotelu „Hill“.

Lokalni partner RNIDS-a je Ljubiša Simić, direktor kompanije SmileSoft iz Jagodine, organizator prošlogodišnje konferencije Jagodrom u Jagodini i koorganizator konferencije NetNomadi u Paraćinu. Edukacija je namenjena mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima iz Jagodine i okoline, koji imaju poslovnu potrebu i ličnu želju da unaprede prisustvo svoje firme na Internetu. Program se sastoji od četiri predavanja kroz koja će četiri predavača da govore o osnovnim internet znanjima bitnim za male biznise u Srbiji.

Na pitanje koji je pravi domen za poslovni pristup na internetu odgovoriće Predrag Milićević rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija RNIDS-a. Već četvrt veka je u marketingu i komunikaciji sa tržištem, sa medijima i sa ljudima, baveći se svime što je neophodno da bi se komunikacija osmislila i sprovela na pravi način.

Dragan Varagić je bloger, onlajn strateg, profesionalni predavač i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene Interneta od 1998 i govoriće o poslovnoj perspektivi izrade web sajtova.

Praktični i pravni saveti za web prodavnice je tema koja nas sve zanima i koja je jako korisna s obzirom na sve veću prisutnost online prodavnica u Srbiji. To je upravo ono kroz šta ćemo proći sa Žarkom Ptičekom, članom Statutarne komisije RNIDS-a i arbitra u Komisiji za rešavanje sporova povodom registracije nacionalnih internet domena pri Privrednoj komori Srbije.

Nastup na društvenim mrežama je danas sastavni deo svakog biznisa i bez njega je prosto nezamislivo počinjati marketing kampanju. Veliko iskustvo Ivana Bildija će vam biti na raspolaganju tog dana. On je vlasnik digitalne marketing agencije „Likes & Cookies“ i servisa za onlajn učenje „Kursevi Online“. Poslednjih godina intezivno drži obuke malim i srednjim biznisima iz oblasti digitalnog marketinga i radi na izradi marketing strategija za mnoge kompanije od 2010. do danas.

Očekujemo vas u velikom broju 3. oktobra od 10h u Hotelu Hill. Prijave su besplatne, ali obavezne zbog ograničenog broja mesta. Zato se prijavi još danas i nemojte ostati uskraćeni za znanja koja su vam na dohvat ruke.

Prijava: https://www.smilesoft.net/besplatna-edukacija-za-male-biznise-u-jagodini/

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime