ANTIĆ I PALMA U RAKOVICI – DECA SLABIJEG MATERIJALNOG STANJA, BESPLATNO NA MORE

0

U razgovoru sa građanima Rakovice, Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika liste SPS i Jednistvena Srbija, i Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, poručili su da je njihov zadatak da sva deca, đaci i srednjoškolci slabijeg materijalnog stanja mogu organizovano da letuju u Grčkoj o trošku lokalne samouprave.

„Kako to može sada u Jagodini da 14 godina deca, đaci, srednjoškolci idu na more besplatno, o tročku Skupštine grada, a ne mogu deca Beograda? Posle 4. marta i deca Beograda će ići na more o trošku Skupštine grada“, poručio je Marković.

PALMA : BEOGRAD DA SE POBRATIMI SA BEČOM I SOLUNOM

“Beograd treba da se raduje zato što je Turska saznala ko će biti novi gradonačelnik našeg glavnog grada. Gradonačelnik Istanbula Mevlut Ujsal primio je sadašnjeg kandidata, a budućeg gradonačelnika Beograda, Aleksandra Antića i on je bio juče u poseti najvećem turskom gradu. Turska je jedna od država koja ima munjevit ekonomski razvoj, a naš gradonačelnik Aleksandar Antić će imati saradnju sa Turskom. Beograd treba da ima pobratimske odnose sa važnim evropskim gradovima, a ja ću pomoći da to prvo budu Beč i Solun. Aleksandar Antić je sa mnom bio bar desetak puta u sastavu delegacije u poseti Beču i to je grad koji je više puta proglašavan kao najbolji na svetu u mnogim oblastima. Solun je važan grad za Beograd i Srbiju, a u Grčku već 14 godina idu deca iz Jagodine koji su završili srednju školu, o trošku Skupštine grada Jagodine, a posle 4. marta ići će i njihovi beogradski vršnjaci o trošku Skupštine grada Beograda” rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. “ Ono što sam primetio što treba da se uradi u opštini Rakovica je činjenica da najveći deo ove beogradske opštine nema gas, a na teritoriji grada Jagodine sva sela imaju gas, pa i ona najudaljenija sa 100 kuća. U Rakovici se moraju ponovo proizvoditi traktori, kao što je najpoznatiji model u Evropi – Rakovica 60.”, kazao je Marković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime