„ANĐELI PAKLA“ DO SAD BEZ IJEDNOG INCIDENTA

1

Drugi dan obeležavanja godišnjeg skupa organizacije „Hells Angels“ protiče u redu i do sada bez ijednog incidenta. Bajkeri sa svih strana sveta danju uglavnom odmaraju a oko 17 sati polako se okupljaju na parkingu ispred akva parka. Oni se slabo tokom dana kreću po gradu s obzirom da voze izuzetno skupe motore pa su najsigurniji kada ih parkiraju u ograđenom prostoru parkinga gde ih čuva njihovo privatno obezbeđenje. Snabdevaju se u radnjama VIVO shoping parka.

Takođe, u Jagodini je i veliki broj turista koji su došli da vide najpoznatije svetske bajkere.

– Ovo je način da se u celom svetu čuje za Jagodinu. Videće sve naše turističke potencijale i to će preneti po svetu. Treći aspekt je finansijski, jer su sve platili. Zakup, ograde, nastupe i ishranu, kaže direktor akva parka Zoran Gligorijević.

U Jagodini se nalazi oko 1.500 bajkera. Klub „Anđeli pakla“ službeno je osnovan 17. marta 1948. u mestu Fontana u Kaliforniji, a trenutno njihovi ogranci postoje u 55 zemalja, među kojima je i Srbija.

1 KOMENTAR

  1. Posle prvih dana napete atmosfere, sinoc sam porimetio da su se i Jagodinci i bajkeri opustili i zaista je sjajna atmosfera bila u okolini Akva parka i celoj Jagodini. Deca se slikaju i druze sa njima, oni rado poziraju, sale se, razgovaraju. Iako nisam za Palmu, ovaj put mu cestitam, ovaj potez mu je vrhunski. Muzika je bila vrhunska, cak su i sinoc prigusili tako da se u samom gradu nije toliko culo kao prethodnih veceri. I da, sad se setih, fenomenalna scena sinoc u kafani Balkan narodna muzika uzivo, puna kafana, prolaze neki holandjani, zacudjeno prihvataju poziv da svrate, posle nekog vremena cela kafana zajedno sa njima peva i veseli se. Mislim da ovo nigde nisu doziveli. I sto je najzanimljivije, nakon toga su presli u susednu kafanu Legende.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime