ZORAN KESIĆ: VIŠE OD VUČIĆA ME PLAŠI DA SE NEKI IZ MRTVOG MORA VRATE TAMO GDE ON SEDI

0

U intervjuu koji je autor Zoran Kesić dao za Blic, na pitanje novinara Ranka Pivljanina „Da li te više plaši mogućnost da Vučić još dugo vlada ili da padne sa vlasti“ on kaže:

– Uf, ne znam šta bih rekao. S jedne strane izgubili bismo glavnog junaka, izgubili bismo Homera Simpsona ako smo „Simpsonovi“ ili Broja jedan ako smo „Alan Ford“, ali za nas kao građane – ne znam. Nisam analitičar ni političar, ali je činjenica da taj Vučić ima neku energiju koju ne viđam kod ovih opozicionih lidera. I mnogo me više plaši da se neki iz tog mrtvog mora vrate nego da on sedi tu gde sedi.

– Ovi iz opozicije su nam vrlo retko kad inspirativni i onda se stiče utisak da smo se ostrvili na jadnu vlast i samo njih gnječimo. Bilo bi nam bolje da nam i opozicija daje povoda za šalu, ali oni su prosto neprimetni, čak su nam i dosadni. Napišemo mi na tablu nekoliko tih imena, ali onda shvatimo da bi nam taj segment bio dosadan i što bismo ga ubacivali samo zbog neke ravnopravnosti. Naš je zadatak da napravimo zabavnu emisiju, a ne možeš to da uradiš od dosadnih ljudi bez ideje i energije. Dosadnjakovići! Iznerviram se kad mislim o opoziciji!

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/569334/Zoran-Kesic-za-Blic-Ma-budale

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime