VEČERAS U 20 SATI „ORLIĆI“NA BALKONU SKUPŠTINE BEOGRADA, PRENOS NA RTS – U

0

Svetski šampioni stigli su u Beograd: Zlatni „orlići“ su još jednom naterali naciju da porani, jer su malo posle osam časova sleteli na aerodrom „Nikola Tesla“, a bili su iznenađeni dočekom. Večeras u 20 sati na balkonu Skupštine Beograda svečani doček a prenos je u 20 sati na RTS – u.

Konačno ćemo dočekati da se na balkonu gradske Skupštine, dobro poznatom mestu na kojem se tradicionalno okupljaju najbolji sportisti Srbije, pojave i fudbaleri (20 časova, RTS). Dve decenije unazad, to je bilo mesto okupljanja košarkaša, vaterpolista, tenisera, rukometaša… a prvi put će se tu naći i omladinski prvaci planete.

Čim su se pojavili jutros na aerodromu pred rodbinom i prijateljima, kao i brojnim navijačima, njih oko 500, koji su okupirali beogradski aerodrom dva sata ranije, usledila je euforija, a među fanovima je dominirao transparent: „Veljko i ‘orlići'“.

„Dajte Brazil da se igramo“, zapevali su svetski prvaci, a zatim su zgradom aerodroma orilo: „Igraj i pobedi, ponosno se vrati, donesi kući zlato što se zlati“, himna koju su promovisali srebrni košarkaši, a prihvatili sada i zlatni fudbaleri.

„Spreman sam za doček, bićemo prvi fudbaleri koji će biti na balkonu i nadam se da će doći veliki broj ljudi, jedva čekam“, poručio je Rajković.

Skupština grada Beograda obezbedila je bogat muzički program za večerašnje slavlje, pa će se tako šampionima i publici predstaviti „Leksington bend“, THC, „Tropiko bend“, Leontina sa dečjim horom “Čarolija”…

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime