Zašto je stan na dan najtraženija opcija za boravak u Beogradu?

0

Stan na dan je opcija koja je u današnje vreme izuzetno popularna, te broji veliki broj turista koji se opredeljuju baš za nju. Međutim, do pre nekoliko godina, situacija je bila znatno drugačija. Budući da su postojali samo hoteli, hosteli i moteli koji su nudili smeštaj po visokim cenama i to isključivo na više dana, javila se potreba da se osmisli nešto novo i praktičnije. Kao prestonica Srbije, ali i čitavog Balkana, Beograd je prvi uspeo da ovu zamisao sprovede u delo i tako stvori opciju izdavanja apartmana na dan, koji su danas jedna od najtraženijih i najpopularnijih opcija.

Izdavanje apartmana i smeštajnih jedinica na samo jedan dan je postala izuzetno tražena opcija zbog mnoštva benefita i prednosti koje poseduje. Izuzetnom brzinom je nadmašila sve hotelske jedinice i tako uspela da obezbedi mesto u samom vrhu turizma. Razloga za ovakav uspeh je pregršt, dok broj turista koji bira ovakve vidove apartmana samo potvrđuje činjenicu popularnosti i praktičnosti stana na dan. Budući da je Beograd centar svih kulturnih i društvenih dešavanja, opcija stan na dan predstavlja prvi izbor kada je u pitanju izdavanje stanova na dan.

Stan na dan nudi znatno pristupačnije cene i visok kvalitet

Iako se smeštaj nalazi u glavnom gradu gde su cene relativno visoke, apartmani koji se izdaju na dan imaju znatno pristupačnije na cene u odnosu na hotele. Budući da je novac jedan od glavnih faktora kada se bira smeštaj, opcija stan na dan može biti savršen izbor. Kada je u pitanju stan na dan, odnos cene i kvaliteta su zaista ono što privlači najveći broj turista. Stan na dan nudi povoljne cene, tako da prilikom plaćanja nećete ostati bez dinara, dok je sam smeštaj često komforniji nego u hotelskim jedinicama. Zbog toga, opcija stan na dan može biti idealna ukoliko dolazite u Beograd zbog poslovnih potreba, ali i u turističke svrhe.

Pored toga što su povoljni, apartmani na dan su izuzetno komforni, udobni i uglavnom potpuno moderno opremljeni. Oni se svakodnevno čiste, raspremaju i dovode u red, te ne treba da brinete o pitanju čistote i urednosti. Najbolji primer kombinacije niske cene i visokog kvaliteta jeste stan na dan Belvil, koji će vam omogućiti savršen odmor i komfor kakav zaslužujete. U ponudi je veliki broj apartmana koji će vas svojom ponudom i komfornošću  ubediti da dođete baš tu.

Stan na dan pruža osećaj kao da ste kod kuće

Ukoliko ste nekada izabrali opciju stan na dan, sigurno ste se uverili u tačnost ove tvrdnje. Stan na dan pre svega pruža slobodu, koja je svima i preko potrebna, te ne treba da brinete o buci koju prave potencijalne komšije ili o susretu sa nekim kao u hotelu. Ova opcija pruža vam maksimalnu fleksibilnost, apsolutni mir i atmosferu kakvu vi sami želite da kreirate. Zbog toga, stan na dan pruža osećaj kao da ste kod svoje kuće, pa tako sami određujete vreme za obrok, opuštanje kraj televizora ili čitanje omiljene knjige na udobnoj garnituri. Pored toga, mir koji pruža stan na dan je nezamenjiv, pa je sigurno on prvi izbor u odnosu na sve druge smeštajne jedinice.

Veliki izbor apartmana daje slobodu prilikom biranja lokacije

Mnogi  koji dođu u Beograd, bilo iz poslovnih, turističkih ili nekih drugih razloga, ne žele da odsednu u samom centru uz najveću buku i gužvu, već biraju mesto nadomak centra, a opet u blizini svih važnih objekata. U tom slučaju, stan na dan je najbolja opcija, budući da postoji pregršt apartmana na različitim lokacijama širom Beograda. Takvi apartmani će vam omogućiti izolovanost kakvu želite, a opet brzu i efikasnu povezanost sa ostalim delovima grada.

Takva je i opcija stan da dan A blok, skup apartmana koji se nalaze u okviru Novog Beograda, a opet na mirnoj i tihoj lokaciji. Ovo novo naselje krasi potpuno novi ambijent, sa mnoštvom zelenila i parkova. Sa druge strane, centar samog grada je udaljen na samo 10 minuta prevozom, te su ovakve lokacije idealne za obilazak čitavog grada. Ono što vam ovakve opcije mogu omogućiti jeste obilazak i upoznavanje ostalih delova grada i znamenitosti, koje možda ne biste posetili ukoliko odsedate u centru. Budući da opcije stan na dan postoje u gotovo svakom delu Beograda, možete izabrati bilo koji apartman i uživati u čarima svakog kraja ponaosob.

Opcija stan na dan lako je postala jedna od najtraženijih, a ima sve predispozicije da ostane na samom vrhu popularnosti među turistima. Izuzetna fleksibilnost, veliki izbor stanova i komfornost su glavne karakteristike ovakvih apartmana, zbog čega su i zadobili veliki broj korisnika. S obzirom na to da je Beograd najposećeniji grad u zemlji, stan na dan je savršena opcija prilikom upoznavanja svih lepota, čarolija i znamenitosti koje ovaj grad nudi. Ukoliko se odlučite da posetite prestonicu kulture, bogate istorije i raznolikosti, izaberite jedan od mnogobrojnih apartmana na dan i uživajte u otkrivanju Beograda.

Prethodni tekstSavet za štampu: List Informer ponizio žrtve, uznemirio javnost i zastrašio svoje čitaoce
Sledeći tekstNasilje nad ženama – svakodnevica, novi slučaj nasilja nad ženom i bebom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime