Za predsednika GO Jedinstvene Srbije u Nišu izabran doktor ekonomskih nauka i magistar muzike Goran Dinić

0

„Deo međunarodne zajednice ne poštuje na Kosovu i Metohiji ništa što je potpisano, ni Rezuluciju 1244 Ujedinjenih nacija, ni Briselski sporazum i sada su hteli još da Srbima na severu Kosova i Metohije skidaju tablice, da pokažu da mi nismo ono što jesmo, nego da smo nešto drugo. Miting u severnoj Kosovskoj Mitrovici, koji su organizovali naši Srbi je borba za istinu i pravdu. Srbi su izašli iz svih kosovskih institucija i tako su stavili tačku na nepravdu i rekli onima koji svakoga dana napadaju po neku srpsku kuću da to više ne mogu da trpe“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u Nišu na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Jedinstvene Srbije, koja je održana u sali Narodnog pozorišta u Nišu.

„Jedinstvena Srbija je i dobila to ime zato što mi nikada nećemo dozvoliti da dve pokrajine Kosovo i Metohija i Vojvodina ne budu u sastavu Srbije. I ja vam sada obećavam da Jedinstvena Srbije nikada neće priznati takozvano nezavisno Kosovo, a siguran sam da to neće nikada priznati ni naš koalicioni partner SPS, kao ni naš drugi koalicioni partner Srpska napredna stranka. Međunarodno pravo danas više ne postoji, postoji samo pravo koje se određuje dizanjem ruku, ali i to dizanje ruku u Ujedinjenim nacijama i drugim međunarodnim organizacijama sve je više na strani Srbije zahvaljujući bivšem i sadašnjem ministru inostranih poslova Srbije Ivici Dačiću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, jer je 20 država povuklo priznanje te lažne države Kosovo. Pitaju me novinari da li sam za Rusiju ili Ukrajinu, ja kažem „nisam ni za Rusiju ni za Ukrajinu, već da prestane rat odmah. Ovi što finansiraju Ukrajinu sa zapada, finansiraće Ukrajinu do poslednjeg Ukrajinca. Srbija je vojno neutralna zemlja i mi moramo da gledamo samo srpske interese. Sada se otvaraju teme o raketama Južne i Severne Koreje, o Kini i Tajvanu, jel mi treba time da se bavimo… Naše teme su da se dece rađaju, da svako živi od svoga rada i da se slave krsne slave. Srpski patriotizam i nacionalni pragmatizam danas je da zaposliš radnike i da otvoriš nova radna mesta“, kaže Marković.

PALMA NIŠLIJAMA : LOKALNA SAMOUPRAVA MORA DA ŠTEDI A TO ŠTO SE UŠTEDI TREBA DA SE USMERI PREMA GRAĐANIMA A NE PREMA POLITIČARIMA
„Ja imam poruku i za nišlije i za ostale gradove i opštine u Srbiji, lokalna samouprava mora da štedi i to što se uštedi treba da se usmeri prema građanima, a ne prema političarima . Ne može nekome jedino i prvo zanimanje da bude politika. Isto tako ne može neko da bude kandidat za odbornika, a ima 45 ili 50 godina, a nigde ne radi i uđe u politiku da bi se zaposlio. A ko će da zaposli građane“, kaže Palma.

U Nišu je održana izborna skupština Gradskog odbora Jedinstvene Srbije na kojoj je za predsednika izabran doktor ekonomskih nauka i magistar muzike Goran Dinić. Novi potpredsednici su doktor Dejan Ristić i diplomirani ekonomista Žarko Milošević. Izbornoj skupštini Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu koja je održana u niškom Narodnom pozorištu prisustvovalo je više od 700 članova ove partije iz Niša, kao i narodni poslanici Jedinstvene Srbije Marija Jevđić, Dejan Ignjatović, Vojislav Vujić, Đorđe Kosanić i Života Starčević, kao i načelnik Pomoravskog okruga Goran Milosavljević.

Prethodni tekstIncident u Skupštini Srbije
Sledeći tekstPreduzeće za puteve Kragujevac rekonstruiše deo puta Ćuprija – Despotovac

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime