VULIN: PUŠTANJE ŠEŠELJA NIJE SLUČAJNO!

0

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin rekao je u Jutarnjem programu TV Pink, da dolazak Šešelja nije slučajan i da se ,,sve radi smišljeno“. On je istakao da je Pokrajinsku Vladu Bojana Pajtića u Vojvodini podržao član SRS i pomogao da Pajtić ostane na mestu premijera i da je za to Srpska radikalna stranka nagrađena puštanjem Vojislava Šešelja iz Haga.

,,Izvinite za mene to nije slučajno“ odgovorio je Vulin na pitanje voditeljke da li se ipak radi o teoriji zavere.

Vulin ocenio je da je puštanje na slobodu lidera radikala Vojislava Šešelja politička poruka Haškog tribinala i pokušaj destabilizacije Srbije.

„Dragao mi je da se svaki državljanin pusti i vlada je dala garancije bez uslovljavanja, bez pitanja, bez kalkulisanja da li je ovo pravi trenutak, ali mene brine politička poruka Haškog tribnula, koji se ponaša kao politički sud. Hag je poslužio ovaj put i sve je ovo mnogo veće od puštanja Šešelja, ovo je odgovor Vučiću – hoćes Putina (Vladimira) u Beogradu, hoćeš da imaš Paradu, a nisi pristao da ga držimo još deset godina u zatvoru, moraš da napustiš politiku odnosa i Rusija i EU“, kazao je Vulin.

Vulin je istakao da na taj način ,,neke velike svetske sile“ direktno rade protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića i bacaju prašinu u oči pred nepopularni dolazak premijera Kosova, Edija Rame u Srbiju. On smatra da je namerno iskonstruisano puštanje drona na stadion takođe pred Ramin dolazak u Beograd, jer nekome ne odgovara da do tog susreta dođe. Takođe, Vulin je pomenuo i da je Srbija na neki način kažnjena jer Vučić zastupa stav i Rusija i Evropa.

A.M.

foto Pečat

Prethodni tekstU JAGODINI ĆE BITI OBNOVLJENE 33 KUĆE
Sledeći tekstSTRAJNIĆ ČITA VEST O VUČIČU U TOKU IZVEŠTAVANJA LIGE ŠAMPIONA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime