VUJIĆ: „NOVI PUT“ TELEVIZIJA I RADIO JAGODINA – 46.258 EVRA

0

Agencija za privatizaciju ponovo je oglasila prodaju kapitala Radio Sečnja i Javno-informativnog preduzeća „Novi put“ iz Jagodine

„Za jagodinski Novi put, u čijem sastavu su dva nedeljnika, radio i TV, početna cena je 46.258 evra, što je 50 odsto procenjene vrednosti ukupnog kapitala preduzeća. Zainteresovani kupci prijave mogu da podnesu do 21. septembra, a otvaranje prijava je zakazano za 23. septembar“ precizirao je direktor JIP „Novi put“ Ljubiša Vujić.

Od 72 medija u kojima država i lokalne samouprave imaju vlasništvo, do sada su prodati RTV Trstenik, Televizija Apolo iz Novog Sada, RTV Novi Pazar, RTV Kruševac, RTV Kragujevac, RTV Inđija i RTV Bačka Palanka.

Za beogradsku televiziju Studio B stigla je jedna ponuda, čije će javno otvaranje biti obavljeno narednih dana. Javne licitacije medija počele su 6. avgusta, a po novim propisima oni treba da budu privatizovani do kraja oktobra ove godine.

Ako do tada ne dobiju novog vlasnika, njihove akcije će biti besplatno podeljene sadašnjim i bivšim radnicima.

Prethodni tekstU KAFEU „GELATO“ IZLOŽBA SLIKA DEJANA ALEKSIĆA ZIZE
Sledeći tekstPALMA: HVALA VLADI JER JE STVORILA AMBIJENT DA INVESTITORI DOĐU, SLEDEĆE GODINE NOVO TURISTIČKO IZNENAĐENJE!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime