Vučiću, Dačiću i Palmi – Plaketa Udruženja veterana Srbije i Republike Srpske

1

Udruženje ratnih veterana vojnih i policijskih Republike Srbije i Republike Srpske donelo je odluku o dodeljivanju Plaketa predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, predsedniku SPS  i narodnom poslaniku Ivici Dačiću, predsedniku Jedinstvene Srbije i narodnom poslaniku Draganu Markoviću Palmi i predsedniku Glavnog odbora ovog udruženja, narodnom poslaniku Igoru Braunoviću.

To je večeras u Jagodini, na Drugoj večeri generala, oficira i boraca Republike Srbije i Republike Srpske povodom Dana srpskog jedinstva, nacionalne zastave i slobode i nacionalne zastave, saopštio predsednik Udruženja ratnih veterana Srbije i Republike Srpske general policije u penziji Bratislav Dikić.

“Aleksandar Vučić se bori za Srbiju, čuva Srbiju i ratni veterani imaju njegovu podršku. Ivica Dačić i Dragan Marković Palma su uvek bili i biće sa nama, kao i Igor Braunović koji nesebično pomaže borce”, izjavio je general Dikić. “Prava je odluka da se Dan generala i boraca Srbije i Republike Srpske održava u Jagodini, jer je Jagodina grad u kome vlada srpsko jedinstvo”, kazao je Igor Barunović koji je i direktor JP “Srbija šume”.

Predsednik Skupštine ovog udruženja Duško Vukotić rekao je da su specijalne veze između Srbije i Republike Srpske na osnovu Dejtonskog sporazuma, pa tako i, kako je kazao, i borci sa obe strane Drine zajednički deluju u ostvarivanju svojih prava. Plaketu ovog udruženja je potpredsednik istog Goran Vidojević uručio generalu Bratislavu Dikiću. Ovom događaju, pored veterana Srbije i Republike Srpske prisustvovao je o predsednik SUBNOR -a Srbije general u penziji Vidosav Kovačević i narodni poslanik Milija Miletić. Vučiću, Dačiću i Markoviću će, kako je rečeno, plakete naknadno biti uručene zbog njihovih ranije preuzetih obaveza.

Prethodni tekstDrama u Zaječaru – vozač autobusa se ubio na autobuskoj stanici
Sledeći tekstKreni – promeni: Predali smo RTS – u zahteve za organizovanje rasprave o Rio Tintu

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime