VUČIĆ SUTRA U NIŠU

0

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić očito neće ići u kućnu samoizolaciju iako je juče objavio da je njegov stariji sin Danilo pozitivan na korona virus i da je smešten u Infektivnoj klinici, jer je danas najavljeno da će sutra službeno putovati u Niš, piše Danas.

Predsednik Vučić, podsetimo, saopštio je na Instagramu juče da mu je sin pozitivan na virus, pa se u javnosti odmah postavilo pitanje da li će morati i on da ide u samoizolaciju na 14 dana.

U kabinetu predsednika nismo dobili odgovor da li je Vučić bio u kontaktu sa sinom ili će morati u samoizolaciju, a procedura kaže da svi koji su imali kontakt sa zaraženima u prethodnih 14 dana da imaju obavezu da se izoluju.

Iz Predsedništva je danas najavljeno da će se Vučić sastati sutra u 10 časova u Nišu sa predstavnicima lokalne samouprave, Kliničkog centra Niš i drugih zdravstvenih institucija (Gradska kuća).

Kako se dodaje u saopštenju, Vučić će prilikom posete Nišu uručiti veliki broj maski, invazivnih i neinvazivnih respiratora i druge medicinske opreme.

Danas.rs

Prethodni tekstOsvećenje vrbinih grančica u petak
Sledeći tekstKON: NEDOSTAJE MEDICINSKI KADAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime