Vučić se telefonski uključio i poljoprivrednicima u Paraliji saopštio odluku o povećanju premija za mleko

0

Predsednik Aleksandar Vučić uključio se telefonskim putem tokom svečane večere koju je za srpske poljoprivrednike organizovao predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma u Paraliji.

„Tačno je da smo doneli odluku o povećanju premija za mleko sa 7 na 10 dinara i trudićemo se da poboljšamo položaj svih poljoprivrednih proizvođača. Znam da razumete da je država bila zapuštena u svakom segmentu. Moramo da gradimo i puteve, i pruge, i bolnice i sve to u najteže vreme kad imamo pandemiju koronavirusa – rekao je predsednik.

Predsednik Srbije zahvalio se svima koji su razumeli teškoće sa kojima se Srbija suočava.

„Hvala vam što ste uvek podržavali racionalan, pragmatičan i pametan put Srbije, što ste je uvek voleli, što ste razumeli probleme i radovali ste se uspesima i bilo vam je teško onda kada nismo išli napred. Želim da vam kažem veliko hvala na radu i trudu i na energiji koju dajete našoj divnoj Srbiji – rekao je predsednik.

Vučić je na kraju poljoprivrednicima poželeo lep provod u Paraliji i istakao nadu da će se uskoro videti u Pomoravlju.

„Nadam se da ćemo se uskoro videti u Pomoravlju i svim drugim delovima naše lepe Srbije i da ćemo nastaviti zajednički da radimo. Moja poruka vama je da nema nazad. Možemo da idemo samo napred. Nećemo povratak u prošlost i hoćemo da obezbedimo sigurniju budućnost za našu decu – rekao je predsednik nakon čega je pozdravljen velikim aplauzom prisutnih i povicima: „Za Vučića!“.

Delegacija od 1.000 poljoprivrednika iz 35 gradova i opština Srbije juče je stigla u Paraliju podno Olimpa u Grčkoj. Najveći konvoj krenuo je sa parkinga Akva parka u Jagodini – 600 poljoprivrednika je sa teritorije grada Jagodine, a 400 iz drugih 35 gradova i opština.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime