VOZAČ KAMIONA IZ JAGODINE IMAO INFARKT I IZAZVAO LANČANI SUDAR?

0

Na Ostružničkom mostu u smeru ka Šidu došlo je do udesa u kome su učestvovala tri kamiona, prenoi Blic. Dva kamiona su marke „volvo“, kraljevačkih registracija, a drugi ima registarske tablice Jagodine.

Sudar je izazvao vozač kamiona jagodinskih tablica koji je sleteo u reku. On se kretao iz pravca Šida, kada je, iz nepoznatog razloga, naglo skrenuo u desno, ka reci. Tada je uspeo da za dlaku izbegne jedan kamion firme „Eurotermik“ iz Kraljeva. Sumnja se da je vozač kamiona iz Jagodine u trenutku udesa doživeo srčani udar.

Foto: E. Čonkić / RAS Srbija

Međutim, iza tog kamiona išao je drugi kamion iste firme, u koji je kamion iz Jagodine čeono udario. Od siline udarca, kabina kamiona iz Jagodine je ispala i sletela u reku.

U trenutku sudara kamioni iz Kraljeva su takođe udarili jedan u drugi.

U toku je izvlačenje kabine kamiona koja je sletela u reku.

Foto: E. Čonkić / RAS Srbija

Prema prvim informacijama sa lica mesta, bilo je navedeno da je sudar izazvao automobil, međutim, istraga, koja je još uvek u toku je pokazala da je u pitanju ipak bio kamion.

Na licu mesta nalaze se policija, Žandarmerija i rečna policija, a došao je i Veselin Milić, šef beogradske olicije

– U direktnom sudaru dva teretna vozila koji se dogodio oko 10.30 sati na Ostružničkom mostu, u smeru ka Šidu, kabina jednog vozila sa vozačem upala je u Savu – potvrdili su za „Blic“ u Birou MUP-a.

M.Jovićević, Blic

Prethodni tekstOD POČETKA 2016. U JAGODINI DVA SAMOUBISTVA
Sledeći tekstU JAGODINSKOM BIOSKOPU OD 14.-20.JANUARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime