VODA PUŠTENA U 2 I 30, RADOVI PROTEKLI DOBRO

0

U noći između nedelje i ponedeljka svi potrošači na teritoriji Jagodine isključeni su sa vodovodne mreže. Radnici JKP „Standard“ radili su na 10 lokacija u gradu kako bi izvršili tvz. prevezivanje na glavni cevovod. Preko 70 odsto rekontrukcije cevovoda je završeno i Jagodina uskoro neće imati ni jednu azbestnu cev. Voda je puštena oko 2 i 30 što kako poručuju iz Standarda, predstavlja rekordno urađen posao.

VODA CEVI 5Ovo je kapitalna je investicija grada Jagodine u ovoj godini, a vrednost projekta je 4,5 miliona evra. Rekonstrukcija obuhvata zamenu azbestnih cevi i rekonstrukciju magistralnog cevovoda, izgradnju četiri nova bunara i osavremenjavanje izvorišta u Ribaru.

VODA CEVI 6Kako je rekao predsednik Skupštine grada Dragan Marković, realizacijom ovog pojekta obezbediće se zdrava pijaća voda i smanjiti tehnički gubici a za rekonstrukciju vodovodne mreže u Jagodini Vlada Nemačke donirala 1,5 miliona evra.

Radovi na izmeni cementno azbestnih cevi, u dužini 20 kilomatara magistralnog vodovoda, u Jagodini i realizacija kreditnog sporazuma između Nemačke razvojne banke KfW, Vlade Nemačke i Vlade Srbije počela je u septembru prošle godine. Vrednost sporazuma je 4,5 miliona evra od kojih je 1,5 miliona evra donacija Vlade Nemačke.

Radove i sve lokacije gde su radnici bili na terenu je tokom noći sve vreme obilazio direktor JKP „Standard“ Dragan Lukić.

Prethodni tekstVOZITE PAŽLJIVO, RADNICI „STANDARDA“ NOĆAS NA PUTEVIMA!
Sledeći tekstMARA SE OPORAVILA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime