„VIBAK“ SE OTVARA U SEPTEMBRU

0

Italijanska kompanija „Vibac“ otvoriće u Jagodini između 1. i 7. septembra, u Industrijskoj zoni na Koridoru 10, Fabriku za proizvodnju traka najnovije tehnologije u industrijskom pakovanju, najavio je danas predsednik Skupštine grada Dragan Marković Palma.

Reč je o najvećoj fabrici u Srbiji i na Balkanu, površine preko 60.000 kvadratnih metara, u kojoj će zaposlenje naći 400 ljudi, a ukupna investicija je 70.000.000 evra, precizirao je Marković na konferenciji za medije.

„Otvaranje u septembru danas mi je na sastanku obećao gospodin Masini (direktor „Vibac Balkani“ DOO, Patricio“, rekao je Marković.

Najveća mašina u fabrici, koju je vlasnik nazvao po mom nadimku „Palma“ biće puštena u rad ranije, pre zvaničnog puštanja u rad fabrike, da se vidi kako radi jer „Palma“ mora da radi kao švajcarski sat“, istakao je Marković

On je objasnio da je ta mašina nazvana „Palma“ u znak zadovoljstva što je grad ispoštovao maksimalno sve što je obećao prema investitorima, ne amo kada je u potanju „Vibac“ već i ostale fabrike i preduzeća koji su otvoreni u Jagodini, objasnio je Marković.

Reč je i o najvećoj fabrici Kompanije „Vibak“ a izgradnja fabrike je finansirana iz direktnog kapitala.

Fabrika „Vibac“ planira izvoz od 150.000.000 evra iz Jagodine, najviše u zemlje istočne Evrope, bivšeg Sovjetskog saveza i u regiju Pacifika.

http://www.novimagazin.rs/ekonomija/markovic-vibac-otvara-fabriku-u-septembru

Prethodni tekstTALENTOVANI MLADI UMETNICI : STEFAN LAZAREVIĆ
Sledeći tekstNA 40 STEPENI SMRAD IZ STANA SA 35 PASA – NESNOSAN!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime