NA 40 STEPENI SMRAD IZ STANA SA 35 PASA – NESNOSAN!

0

Ko prolazi ulicom od Hotela Jagodina ka autobuskoj stanici u centru grada, već na pola ulici osetiće strahovit smrad koji dopire iz zgrade B2. Na visokim temperaturama to zaista zaudara…jer Jelena Vasić drži 35 pasa u stanu!

– Smrad je nesnosan u zgradi. Ne možemo da živimo od svakodnevnog straha da će nas te životinje napasti. Reč je o neuračunljivoj osobi, čiji je staralac, posle psihijatrijskog lečenja, bio njen nedavno preminuli otac. Trenutno je u stanu više od 40 pasa i to je nemoguća situacija – kaže stanar Jovica Grujić.

Stanari kažu da je Komunalna inspekcija u tri navrata uz asistenciju policije odnosila pse iz tog stana, ali da ih je Vasićeva vraćala ili skupljala sa ulice. I policija je podnosila prekršajne prijave protiv Vasićeve zbog remećenja javnog reda i mira i vršenja nasilja nad drugim licima.

– Oni mene smatraju ludom, a oni su za mene neinteligentne budale. Upali su u moj stan, pretresli ga i uzeli novac mog oca od socijalne pomoći. Nijedan pas ih nije ujeo, ali su zato oni njima rascopali glave – kaže Jelena i priznaje da svoje pse drži u lošim uslovima, ali je problem što niko neće da joj pomogne u zbrinjavanju pasa. Po njenim rečima, komšije su je nekoliko puta prebile na ulazu.

Odlukom grada u stanu ili dvorištu vlasnici mogu držati dva kućna ljubimca.

– Svi smo se nedavno žalili i Veterinarskoj upravi. Pseći izmet i urin su svuda po tom stanu pa je nemoguće održavanje higijene u zgradi – ističe stanar Dragan Rašić.

Komšinica Sanja Cvetković kaže da su njeno troje dece svakodnevno izloženi raznim infekcijama.

Prethodni tekst„VIBAK“ SE OTVARA U SEPTEMBRU
Sledeći tekstPETAK – SKY ROMANSA – ZAJEČARSKO 99 DINARA!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime