VESELI GUMENJACI

0

VESELE ČIZMICE

Prvi dani jeseni uglavnom su obeleženi osunčanim danima leta na izmaku ili, kao sada, tmurnim, kišnim vremenom. Možda vam se ne ustaje iz kreveta kad pomislite na bare i sivilo. A možda vam je potreban podsticaj da vam dani budu prijatni i veseli. Jedne vesele čizmice napravljene u sopstvenoj režiji bice pravi pogodak. Kada budu gotove, nestrpljivo ćete čekati da ih pronesete gradom i nakvasite u baricama.

2-Sve sto vam je potrebno su stare gumene čizme, koje su vam dosadile i koje ste hteli da bacite i, možda, ih zamenite novim. Ja sam moje malo i skratila, do polovine lista, za promenu. Ako se odlučite na ovaj korak, prvo lepo premerite koja dužina bi vam odgovarala. Mislim da je najlakše da ih obujete i odmah vidite koja je to dužina. Nadjite jake i oštre makaze i presecite ih linijom koju ste prethodno obeležili.

3

-Možete preći na sledeći i lakši korak dekorisanja vasih čizmica. Uzmite neku čipku i isecite tačno prečnik otvora na čizmi.

– Kada ste isekli za svaku čizmu ponaosob, latite se super lepka. Pratite uputstva lepka koji ste izabrali. Tako ćete biti najsigurniji da će se najčvršće uhvatiti čipka za gumu.

1

Et voilà! Vase čizmice su spremne, Vi ste spremni! Zakoračite u novi dan nasmejani I razigrani. Oterajte sivilo I pustite dete u sebi da šljapka po baricama. Nekad je bilo zabavno, a može I opet!

 

 

HandmadeByMionna

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime