VELIKI SPORTSKI TURNIR ZAVRŠEN USPEŠNO, PLANOVI JOŠ AMBICIOZNIJI

0

U organizaciji nevladine organizacije „Udruženje Srce Srbije“, organizivan je veliki sportski turnir na kome je učestvovalo 38 ekipa i oko 350 učesnika. Rezultati:

Futsal, pobenik  MZ Levač 1,poraženi finalista  MZ Rakitovo.
Basket, pobednik MZ Trnava 3, poraženi finalista MZ Trnava 1
Odbojka muskarci, pobednik MZ Centar, porazeni finalista MZ Koncarevo
Odbojka devojke, pobednik MZ Pivara, porazeni finalista MZ Ribare.
„Svi učesnici su oduševljeni organizacijom i našom idejom o besplatnom turniru, igralo se na tri terena ,hala sportova, balon hala i veštačka trava. Imali smo izuzetno veliki broj ekipa sa oko 350 učesnika. Pobednici su dobili pehare i diplome, a pobednik u futsalu je dobio i zvanicnu loptu sa evropskog Futsal prvenstva u Beogradu, tu loptu su dobili predstavnici KZM na polufinalu prvenstva i zeleli smo da je prosledimo pobedničkoj ekipi u Futsalu,r ekao je koordinator za sport i rekreaciju pri KZM profesor Marko Vujadinović.
„U narednom periodu stavićemo akcenat na humanitarne akcije i na besplatne sportske manifestacije. U proleće organizujemo najveci besplatni sportski turnir, koji ce početi tacno u 12h i igrace se na svim gradskim i seoskim novoizgradjenim terenima na preko 60 sportskih terena. To će biti jedinstveni spektakl jer ce vecina mladih tog dana biti na svim sportskim terenima u isto vreme. Postoji i interesovanje za ligom u Futsalu koja ce najverovatnije igrati leti svake subote u vecernjim satima pod reflektorima, ocekujemo veliki broj ekipa i besplatnu sportsku zabavu za sve mestane svih gradskih i seoskih mesnih zajednicama. U planu je i veliki gradski miting u trcanju i biciklizmu, na kome ocekujem veliki broj ucesnika jer ce svi Jagodinci moći da besplatno učestvuju u trci zadovoljstva, rekao je predsednik udruzenja Srce Srbije, Mita Arsić.
Sve troskove organizacije besplatnog  sportskog turnira finansirao je sportski savez JASSA i Grad Jagodina
Prethodni tekstUBIJENI OTETI SRBI U LIBIJI
Sledeći tekstZAPISI IZ PRIZEMLJA: TAMNA JE NOĆ

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime