VALIJANT OBRADOVAO KRUŠEVLJANE

0

Jagodina – Napredak (K) 1:2 (1:1)

Jagodina. – Gledalca: 100. Sudija: Bojan Vasiljević (Jagodina). Strelci: 0:1 – Lamajić u 4, 1:1 – Antić u 39. iz penala, 1:2 – Valinat u 83. minutu.

JAGODINA: Milojević, Živanović, Cvetković, Milinković, Antić, Ivanović, Popara, Kuzmanović, Milošević, Stoicev, Varjačić. Još su igrali: Djordjević, Gajić, Antoniijević, Mijatović, Djekić, Jovanović, Janković, Samuel, Bačanin, Mihajlović.

NAPREDAK: Janković, Nikolić, Punoševac, Radović, Trajković, Vulić, Vučetić, Ristić, Lemajić, Dimitrov, Ibrahima. Još su igrali: Stojanović, Todorović, Pavlović, Vranjanin, Radmanovac, Stanojević, Sekluć, Majdevac, Valiant, Pantelić, Djoković.

Rezervisti Jagodina i Napretka iz Kruševca odigrali su prijateljsku utakmicu u Jagodini u idelanim uslovima za igru.

Na početku 4. minuta, posle akcije po desnoj strani, Lemajić je sa desetak metara po sredi gola bio precizan za vojdstvo Kruševljana – 0:1.

U 16. minutu Varjačić je imo idealnu priliku, ali je sa ivice peterca najpre oklevao a potom, kada su kod njega pritrčali fudbaleri Napretka, šutirao visoko preko gola.

Igrao se 38. minut kada je Varjačić sa loptom kao tane uleteo u šensnaterac gostiju, s ledja ga je srušio Trajković. Siguran realizator najstrože kazne bio je Antić -1:1.

U nastavku je Samuel Nmani ozbiljnio pripretio u 58. minutu udracem sa 25 metara ali je lopta otišla kraj gola. Na početku 64. minuta Valiant je imao otvoren put ka golu Jagodine, plasirao je loptu u desni donji ugao ali je golman domaćih Djordjević skrenuo loptu u korener.

Na drugoj strani Samuel Nmani je posle uspešnoh solo prodora imao slabu završnicu pa je Stojanović lako ukrotio loptu. U 73. minutu Djekić je šutirao sa 17 metara, Stojaniović je skrenuo loptu do stative koja ne potom otišla u korner.

Igrao se 83. minut kada je na visoku loptu u srcu šensnaterca krenuo golman domaćih Djordjević, medjutim, nije uspeo da je izbije u polje ali je zato dočekao Valijant i glavom sproveo u praznu mrežu.

Z.Milovanović

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime