UŽAS: PRETIO UČENICI DA ĆE PROĆI KAO TIJANA

0

Nebojša Gajić (52) iz Nove Pazove uhapšen je zbog pokušaja silovanja 17-godišnje devojke, kojoj je privatno, u svojoj kući, držao časove matematike.

Gajić je devojci pretio da će proći kao “mala Tijana” i pokazivao joj snimak na kome on seksualno napada devojčicu od 13 godina.
– Devojka je 22. oktobra sa majkom došla u policiju u Staroj Pazovi, gde su ispričale sve što je Gajić radio. Odmah je pokrenuta istraga, Gajić je priveden kod tužioca u Sremskoj Mitrovici, koji mu je po saslušanju odredio pritvor do mesec dana. Policija nastavlja istragu zbog sumnje da ima još Gajićevih žrtava – kažu u MUP-u.
Da se nešto čudno dešava, roditelji 17-godišnjakinje su primetili pre godinu dana. Devojčica je počela da se povlači u sebe.
– Moja ćerka je zajedno sa sestrom odlazila kod njega na časove po preporuci naše rođake. Ništa nam nije bilo sumnjivo, jer su deca postizala dobre rezultate. On je insistirao da dolaze tri-četiri puta nedeljno na dvočase, ali kasnije su ostajale i duže. On je to pravdao time da navodno s njima vežba i druge predmete. Mnogo dece je odlazilo kod njega – priča R. I., čija je supruga prijavila pedofila policiji pošto je primila poziv od školskog pedagoga, kojem se ćerka poverila.
Zlostavljanje ove devojčice, prema priči roditelja, počelo je u maju, kada je Gajić počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela i terao ju je da dodiruje njegov polni organ. Ubeđivao ju je da pristane da joj on oduzme nevinost “jer niko neće biti pažljiv koliko on” i da druge devojčice uživaju u intimnosti sa njim.

pedofil2

Pokazivao je mojoj ćerki snimak devojčice od 13 godina, koja je bila obučena i koju je dodirivao. Umeo je da manipuliše decom, ali i roditeljima, a po kući je postavljao kamere koje su ih snimale. Tako je pretio deci da će ako nešto odaju, njihove snimke pustiti na društvene mreže – priča R. I., navodeći da je njegova ćerka prestala da odlazi na časove pre mesec dana.
Tada je Gajić počeo da joj preti porukama.
– Pretio joj je da ima sedam dana da se vrati ili će njene snimke proslediti meni. Rekao je da je podesio program koji će u roku od 48 sati pustiti njene snimke u etar ako bilo kome nešto kaže ili mu se nešto desi. Čak joj je pripretio i slučajem male Tijane, koja je ubijena, navodeći da i sama zna “kako je ona prošla” – priča potreseni R. I.
Gajić je radio na železnici, završio je srednju elektrotehničku školu.

Izvor: Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime