URADITE SAMI SHABBY CHIC NA ORMARU

0

Uređenje enterijera može biti vrlo inspirativno i kreativno, pogotovo kada od nečega starog i nezanimljivog stvarate novo i unikatno. Zamislite da imate jedan stari ormar iz šezdesetih, veliki glomazni i nimalo prihvatljiv oku. Upravo takav ormar svakom kreativcu pravi je izazov, poput belog platna svakom slikaru.

I nas je čekala zanimljiva avantura. Ispred nas je stajao stari i ružni „ormarčina“ kojemu je trebalo vratiti život. Čim smo ga videli znali smo da će shabby chic biti idealna tehnika s kojom ćemo ovom ormaru vratiti novu lepotu. I odmah smo se dali na posao. Sa ormara smo skinuli ukrasne letvice, obrusili ga, zaštitili drvo, skinuli drške i spremili ga za bojanje.

Uzeli smo belu mat boju i dva puta obojili celi ormar. Nismo stavljali tamniju podlogu jer je ormar boje čokolade, odlična boja za postizanje rustikalnog efekta.

U međuvremenu samo nabavili salvete, te rižin papir s ružicama, imali smo sreću pronaći baš ono što smo trebali. Ružice smo izrezali i lepili po ormaru kako bi na kraju dobili skladnu sliku. Kako je interijer u stani čistih linija i gotovo minimalistički, ormar je mogao biti lepršaviji, s više detalja. Tako smo uz ružice kombinirali i šablone. Našli smo i odlične stare mesingane ručkice koje su se odlično uklopile u cjelokupnu sliku. Na kraju smo s brusnim papirom skinuli bijelu boju na pojedinim mjestima i sve zaštitili bezbojnim mat lakom.

Naš stari neugledni ormar donio je posve novu energiju u prostor i podario mu bajkovitost!

Vidite samo što se sve može, lepota se skriva u mnogim stvarima, treba je samo znati vidjeti! Uživajte u kreativnosti.

shabi23

 

 

 

 

 

 

244-597x1024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sjabi1

 

 

 

84

 

 

 

 

 

 

 

izvor Lifex.hr

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime