UG „Pridruži se“ potpuno nezadovoljno funkcionisanjem lokalne administracije

0
UG „Pridruži se“ i dalje je nezadovoljno funkcionisanjem lokalne administracije jer ni, kako kažu najobičnija pisma ne mogu da budu dostavljena lokalnim čelnicima odborničkih grupa.
„Posle mesec dana naših objava, odbornici su na jučerašnjoj sednici skupštine postavili pitanje Dragani Kostić, sekretaru skupštine – „gde su naša pisma“. Radi se o pismima koje smo poslali pre mesec dana i koja su pripremljena upravo po uputstvu Dragane Kostić, koje nam je dato u pisanom obliku i objavljeno na ovoj strani.
Zašto Dragana Kostić ne dostavlja odbornicima na njih adresirana pisma i to kako smo rekli – dostavljena po NJENOM UPUTSTVU? Šta biste vi pomislili da neka državna i lokalna služba prosto odbiije da radi posao a prethodno vam je objasnila u pisanom obliku kako da im se obratite da bi neka procedura bila sprovedena? Da li biste smatrali da je reč o namernoj opstrukciji? Javašluku? Neznanju?
Kako god, treće pismo koje dostavljamo odbornicima, biće dostavljeno na poseban način, ovog puta u zatvorenim kovertama, kako bi se sačuvala tajnost komunikacije upravo po zahtevu odbornika kojima su pisma namenjena“ navodi UG „Pridruži se“.
 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime