UBILI SU MI ŠTENE STARO 4 MESECA!

1

stene ubijeno„Jutros su mi ubili stene od 4 meseca, tukli su ga do smrti samo zato sto je na 15 minuta izasao iz dvorista!“ poručila je preko društvenih mreža trudnica Aleksandra Dimitrjević iz okoline Požarevca.

„Štene je, sa moja druga dva psa izašlo iz dvorišta, razvalili su neku kapiju iza kuće. Otisli su u polje, a preko polja kod komšije. Dva psa smo dozvali i uspeli su da se vrate ,on je jadničak ostao. Moj verenik je otisao da ga trazi jer ja ne mogu, trudna sam… I zatekao je komsiju kako sekirom udara psa do smrti. PAS JE BIO UMILJAT, SAMO 4 MESECA JE IMAO, MRAVA NE BI ZGAZIO… Ušao mu je u dvorište, ne poričem…Ali samo da je otvorio kapiju i malo ga pojurio, izašao bi, zašto je morao da ga ubije!“ nspidsls je Aleksandra.

Ona je imenovala osobu koja joj je ubila psa i javno napisala da mu je ime Radosav Perić živi u Malom Gradištu, opština Malo Crniće, okolina Požarevca.

Ova priča se deli društvenim mrežama.

1 KOMENTAR

  1. Pitam se kako je štene ušlo u to dvorište: da le je preskočilo ogradu (štene od 4 meseca?) ili je otvorilo šapicama kapiju tuđeg dvorišta? Je li to moguće? Štene nije ni ubijeno u dvorištu, već u polju, gde ga je dotični komšija jurio, stigao I ubio sekirom. Zašto? Šta mu je štene od 4 meseca radilo, kakvu je štetu napravilo?

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime