UBICA JE BIO PRECIZAN

0

Ivan Jovanović (45) zvani Ivča plavi, koji je ubijen hicima iz automatske puške kod „Četničke kafane“, pogođen je direktno u srce, saznajemo od izvora bliskih istrazi.

– Od deset metaka koji su ispaljeni iz automatskog oružja, osam su nađena u grudima Jovanovića. Po svemu sudeći, napadač ili više njih su profesionalci. Ubici očigledno nije zadrhtala ruka kad je tako precizno pucao u srce žrtve da bi bio siguran da je egzekucija uspela – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Ako je ispaljeno deset hitaca, koliko je čaura i pronađeno, i nema tragova po kombiju u kojem je pucano na Ivana, ubica je bio veoma precizan. Posle pucanja na glavnu žrtvu, preostala dva metka ispalio je Saši Petroviću (43) u levo rame i Jovanu Jovanoviću (26) u desnu nogu. Reč je o Ivanovom nerazdvojnom drugu Saši i Ivanovom bratancu Jovanu, koji su s njim izašli iz kafane. Ekipa s ubicom je pratila njihovo kretanje. Onda ih je neko pozvao telefonom i namamio u sačekušu. O motivu zločina nema pouzdanih podatka, osim sumnje da je reč o razračunavanju žestokih momaka.

R. R.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime