U TOKU SANACIJA FIZIJATRIJE U DOMU ZDRAVLJA SVILAJNAC

0

Na odeljenju fizijatrije Doma zdravlja Sviljnac trenutno su u toku radovi na sanaciji i modernizaciji objekta, u okviru kojih će na ovom objektu biti sanirani vodovodne cevi, instalacije, zidovi, podovi, sanitarije, a obezbeđena je i nova oprema… Sredstva za sanaciju obezbedili su opština Svilajnac, KJP „Morava“ iz Svilajnca i Dom zdravlja Svilajnac.
Radove su obišli predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović, direktorka Doma zdravlja Svilajnac dr Vera Branisavljević i direktor KJP „Morava“ Goran Bojić.

svilajnac snacija fizijatrije
Obilazak

Predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović kaže da se završetak radova očekuje u septembru ove godine:
„Radovi su uveliko u toku i idu svojom dinamikom. Ovog puta smo se dogovorili da osim građevinskih radova kupimo i novu opremu s obzirom da je postojeća iz ’60-ih godina prošlog veka i da je zastarela. Nama je cilj da građani Svilajnca imaju što bolju zdravstvenu negu i zaštitu, i osim što Dom zdravlja pomažemo na ovaj način mi finansiramo i dobar deo plata zdravstvenih radnika. Nastavićemo da sređujemo objekte Doma zdravlja, ne samo ovde u gradu, nego i po selima“ – izjavio je Milanović.
Prema rečima direktorke Doma zdravlja Svilajnac dr Vera Branisavljević ovo je još jedan primer dobre saradnje i volje opštine Svilajnac da pomogne Dom zdravlja:
„Ovo sve radimo kako bismo podigli kvalitet usluga naše fizijatrijske službe, kako bi naši pacijenti sve zdravstvene usluge i terapije mogli da obavljaju ovde u Domu zdravlja a ne da putuju u neke druge gradove“ – objasnila je dr Branisavljević.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime